Informatie

Op 123 Vakantie vind je een overzicht van vakanties, reizen en aanverwante diensten en producten. Wij zijn echter niet de verkopers deze producten. Wanneer je meer informatie wilt bekijken van een aanbieder dan word je automatisch doorgestuurd naar de verkopende vakantie website met alle informatie.

 

Heb je dan ook vragen over een product, bewandel dan de kortste weg en neem contact op met de vakantiewebsite waarheen 123Vakantie verwijst. Zij kunnen je er alles over vertellen.

 

Op 123 Vakantie.nl staan productlinks naar meerdere online reisaanbieders. Deze links worden als informatie ter beschikking gesteld. 123 Vakantie.nl kan geen enkele garantie bieden aangaande de juistheid, beschikbaarheid en volledigheid van deze informatie. Voor vragen aangaande de aangeboden reizen en aanverwante producten dien je je dan ook bij de desbetreffende reisaanbieder te vervoegen. 123 Vakantie.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die zou kunnen voortvloeien uit het aangaan van verplichtingen of doen van aankopen bij de externe webshops waarnaar op deze website verwezen wordt.