Stedentrip

Kerstshoppen

Voor je het weet is het winter en dat betekent: kerstshoppen! Genieten van de gezellige kerstmarkten, glühweintje of punch erbij en shoppen maar op de sfeervol verlichte kerstmarkten in Duitsland, Groot-Brittannië, België en natuurlijk ons eigen land. Boek nu en wees verzekerd van een gezellige dagtocht of weekendje weg tijdens de mooiste dagen in december.

Kerstmarkt Dagtocht per Bus

Lees verder »

Kerstmarkt in Duitsland en België

Kerstmarkt dagtochten en kerstarrangementenStip Reizen heeft ronduit de voordeligste kerstarrangementen, van bezoek aan een kerstmarkt tot complete kerstvakantie. Een dagje Kerstshoppen hoort echt bij de kersttijd en dat doe je ondermeer helemaal in stijl op de gezellige kerstmarkten van Düsseldorf! In deze stad vind je prachtige winkels voor elke beurs, diverse uitgaansgelegenheden en een mooie binnenstad.

Maar ook de andere steden in Duitsland en België bieden een unieke kerstsfeer, dus boek nu een kerstshoppen stedentrip naar Düsseldorf, Bochum, Essen, Düsseldorf, Berlijn, Duisburg, Bonn, Antwerpen, Luik, Maastricht, Gent of Brugge. Liever met de boot naar Londen? Ook voor een voordelige reis naar Engeland’s hoofdstad, die als alle jaren ook geheel in kerstsfeer is gehuld kun je bij Stip terecht. Met laagste prijsgarantie! Lees verder »